Politimand

Politimand

En typisk arbejdsdag:
Der er ikke rigtig nogen typisk arbejdsdag for jeg kører 3-holds skift, det vil sige, at jeg møder ind klokken syv om morgenen, klokken tre om eftermiddagen eller klokken 23 om aftenen. Arbejder så i 8 timer normalt. Så kører jeg ud på patrulje, men nogle dage har man en masse sager, som man sidder med derhjemme ved skrivebordet, mens man andre dage kan gå hele dagen.

De daglige vaner:
Jeg tager bilen eller cyklen på arbejde. Det kommer an på, om jeg skal hente eller aflevere min lille datter i dagplejen. Men de dage hvor det tillader det, der cykler jeg.

Tænker du over, om du får nok motion i hverdagen?
Jeg plejer sådan set ikke at tænke over det. Jeg er forholdsvis nyuddannet og under uddannelsen, der er der meget fokus på det fysiske, så jeg har bare holdt det ved lige siden. Så jeg dyrker en del motion i hverdagen. Jeg både cykler, løber og styrketræner, men det svinger også meget alt efter, hvordan arbejdet og familien tillader det.

Bud på antal skridt pr. dag i arbejdstiden?
Jeg vil tro, at det bliver et meget svingende resultat alt efter mine arbejdsdage. Nogle dage vil det nok kun blive et par tusinde skridt, mens det andre dage vil ligge på en 11-12.000. Det afhænger som sagt af, hvad der kommer af opgaver. Jeg vil gætte på 6-8.000 skridt i gennemsnit.

iu

Tilmeld nyhedsbrev
Find os på Facebook
KOMMENTARER
Andre læste også