De skøreste slankekure

Foto: Polfoto

De skøreste slankekure

Kampen mod kiloene raser i langt størstedelen af den vestlige verden, det er ikke noget nyt. Men hvad folk udsætter sig selv for i iveren efter at få en slank figur, kan til stadighed forbløffe.

Tag nu Beyoncé Knowles. Hun kastede sig over kuren ’The Master Clense’ (den store udrensning), der i al sin enkelthed går ud på, at leve på en flydende diæt bestående af vand, citron- eller limesaft, ahornsirup og cayenne peber. Man drikker lemonade seks til 12 gange om dagen og fylder op med et glas saltet vand og en mildt afførende te en til to gange dagligt.

Foto: Polfoto

Venner-stjernen Jennifer Aniston sværger til ’The baby food diet’ (babymadsdiæten), der bygger på idéen om, at det at udskifte et eller to måltider om dagen med små, baby-størrelse portioner af mos, giver en smallere talje. Reese Witherspoon og Lily Allen skulle efter sigende også være fan af kuren.

Madonnas eksmand, Guy Ritchie, har også forsøgt sig med en tosset slankekur. Mr. Madonna brugte ’The cookie diet’ (småkagekuren), hvor man må spise alle de speciallavede småkager (produceret af kurens opfinder, Dr. Sanford Siegel) man orker, men derudover må man kun indtage et måltid om dagen. Måltidet skal bestå af ca. 180 g kylling, kalkun eller fisk og en kop grøntsager.

Foto: Polfoto

Den tidligere vampyr-bekæmper, Sarah Michelle Gellar, er fan af ’The cabbage soup diet’ (kålsuppe-diæten). På kuren må man, ud over kålsuppe, kun indtage grøntsager, frugt, skummetmælk, fedtfattigt yoghurt, te og kaffe i syv dage. På fjerdedagen må man tage en banan og på den sjette dag må man få et måltid med magert kød og brune ris.

Elvis Presley skulle efter sigende have prøvet ’The sleeping beauty diet’ (Tornerose-diæten), da han fik problemer med at passe sine 70’er-dragter. Kuren går simpelthen ud på, at man bedøves, så man sover i flere dage, så man ’sover sig slankere’.

Rygtet siger desuden, at den verdenskendte operastjerne Maria Callas har forsøgt sig med ’The tapeworm diet’ (bændelorm-diæten). Man indtager en bændelorm med vilje og den lille gæst lever så af det mad, man indtager. Callas tabte efter sigende 60 kilo, men har aldrig bekræftet, at hun havde indtaget en bændelorm med vilje.

Foto: Polfoto

I den hjemlige andedam har Flemming Bamse Jørgensen kastet sig ud ’Cocio-diæten’. Den store sanger har efter eget udsagn tabt 50 kilo ved at drikke 1.085 liter Cocio Light.

De skøreste slankekure

‘Grapefrugt-diæten’
Også kendt som ‘Hollywood-diæten’ eller ’18 dage-diæten’.

Frokost og aftensmad skal bestå af grapefrugt, efterfulgt af magert kød og grøntsager.

Man må drikke kaffe, men ikke spise mellem måltider.

Porre-diæten

Man skal drikke porre-bryg og spise kogte porrer i en weekend, som man slutter af med at spise et lille måltid med fisk til sidst.

Tilmeld nyhedsbrev
Find os på Facebook
KOMMENTARER
Andre læste også