Her er verdens 10 rigeste

Foto: Polfoto

Hvis du af og til synes, at det hele bliver lige lovlig surt med al den snak om løntilbageholdenhed og leverpostej på tilbud i Netto, så spring ud med foråret, tag de store sko på, og glæd dig over, at der også er gode nyheder.

Det anerkendte amerikanske erhversmagasin Forbes kan således fortælle, at antallet af superrige personer, som bliver rigere og rigere, er stigende.

Milliardærlisten, som Forbes hvert år udarbejder, er nu oppe på 1.226 medlemmer, der tilsammen ligger inde med en formue på 4,6 trillioner dollar – i kroner er det omkring 24 billioner.

Listen er domineret af amerikanere, men den begynder også at indeholde flere og flere milliardærer fra Brasilien, Rusland, Indien og Kina.

Danmark er også repræsenteret på listen. Lego-ejeren Kjeld Kirk Christiansen er nummer 166 med en formue på 34 milliarder kroner. Et solidt hop frem på listen for Lego- direktøren, der sidste år var nummer 223 med en formue på 25 milliarder kroner.

Lars ‘Dyne’ Larsen er nummer 304 med en formue på 20 milliarder kroner. Niels Peter Louis-Hansen, der ejer Coloplast, er med en formue på knap ni milliarder kroner nummer 854 på listen.

Danmarks rigeste mand, Mærsk McKinney Møller, optræder til gengæld ikke på listen, selv om han med en formue på 125 milliarder kroner sidste år faktisk hører til i top-20 over verdens absolut rigeste. Hans fravær skyldes, at en stor del af hans formue er bundet i fonde – og Forbes kan tilsyneladende ikke helt gennemskue det danske fondssystem.

Så rige er de 10 rigeste

Tilmeld nyhedsbrev
Find os på Facebook
KOMMENTARER
Andre læste også